KONTAKT: Bielsko-Biała | tel.: +48 507 127 937 | e-mail: haccp.bielsko.pl@gmail.com


 

Szkolenia

Zapewniamy Państwu w ramach świadczonych usług kompleksowe szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności, HACCP i BHP
dla wszystkich grup zawodowych.

Szkolenia organizujemy w postaci wykładów, seminariów połączonych z warsztatami, bądź w formie samokształcenia kierowanego. Szkolenia odbywają się na terenie Państwa firmy.

Programy szkoleń dokładnie uwzględniają specyfikę stanowisk pracy, rodzaj występujących zagrożeń, a także tematykę prawa żywnościowego i prawa pracy.

Szkolenia kończą się egzaminem i wydaniem imiennego zaświadczenia potwierdzającego uczestnictwo pracownika
w szkoleniu.

Obowiązek szkoleń z zakresu bezpieczeństwa żywności wynika
z ustaw i rozporządzeń Unii Europejskiej.

 

Oferujemy szkolenia z następujących zagadnień i obszarów:

 

  • System HACCP – podstawowe i dla członków zespołów ds. HACCP
     
  • Dobre Praktyki Higieniczne i Produkcyjne
     
  • Szkolenia stanowiskowe
     
  • Dezynfekcja i zabezpieczenie przed szkodnikami
     
  • „Minimum sanitarne”
     
  • Zagrożenia w produkcji i dystrybucji żywności – dla nowych pracowników oraz przypominające
    dla kadry kierowniczej
     
  • Szkolenia wstępne
     
  • Szkolenia okresowe
     
  • Szkolenia z pierwszej pomocy przedmedycznej